Hvem er vi

Vi har begge en grunduddannelse som lærer, mange års undervisningserfaring samt stor erfaring i samtaler med familier, som har børn med særlige behov. rosgaard-psykoterapi har eksisteret siden 2009

Maj-Britt: 1-årig diplom-kursus i Familierådgivning ved Foreningen Agape.

Har taget en 4-årig uddannelse fra Systemisk og Narrativ Institut for Familieterapi S.I.F. (www.sif-udd.dk) som lever op til Socialministeriets krav om psykoterapeutiske uddannelser og er godkendt af The European Association for Psychotherapy. S.I.F. er en eksamineret, systemisk og narrativ uddannelse indenfor familieterapi. Efterfølgende Certificeret Psykoterapeut M.P.F. Har deltaget i Imagokurser – træningsprogrammer til bedre dialog i parforholdet og andre relationer.

Har siden 2008 arbejdet med gymnasiestuderende, som henvises til terapisamtaler. Har arbejdet med børn i skilsmissegruppe og undervist børn med særlige behov.

Har deltaget i kurser og har erfaring i arbejde og terapi med særlig sensitive børn og voksne (H.S.P.) hsp-foreningen.dk Er tilknyttet Ringkøbing-Skjern Kommunes tilbud om parterapi for par i krise https://www.rksk.dk/borger/familie-boern-og-unge/sundhedsplejen/parterapi Er desuden en del af Ringkøbing-Skjern kommunes tilbud om gratis terapi til unge mellem 13 og 25 år “Bag facaden”  https://www.rksk.dk/borger/familie-boern-og-unge/bag-facaden-gratis-tilbud-til-13-25-aarige . Modtager og giver løbende supervision.

Peter: 4 1/2-årig uddannelse fra Systemisk og Narrativ Institut for Familieterapi S.I.F. (www.sif-udd.dk) som lever op til Socialministeriets krav om psykoterapeutiske uddannelser og er godkendt af The European Association for Psychotherapy. S.I.F. er en eksamineret, systemisk og narrativ uddannelse indenfor familieterapi. Efterfølgende Certificeret Psykoterapeut M.P.F.Har deltaget i kurser om bl.a. seksualitet, mindfulness og traumer.
Har siden 2013 arbejdet med gymnasiestuderende, som henvises til terapisamtaler. Har deltaget i kurser og har erfaring i arbejde med særlig sensitive børn og voksne (H.S.P.) hsp-foreningen.dk Har deltaget i Imagokurser – træningsprogrammer til bedre dialog i parforholdet og andre relationer. Er tilknyttet Ringkøbing-Skjern Kommunes tilbud om parterapi for par i krise https://www.rksk.dk/borger/familie-boern-og-unge/sundhedsplejen/parterapi Er desuden en del af Ringkøbing-Skjern kommunes tilbud om gratis terapi til unge mellem 13 og 25 år “Bag facaden” https://www.rksk.dk/borger/familie-boern-og-unge/bag-facaden-gratis-tilbud-til-13-25-aarige . Modtager og giver løbende supervision. Har mange års erfaring med parterapi og individuel terapi samt særlig erfaring i terapi med mænd.